HET VERHAAL

Gerard's Remake is een initatief van WoningVisie.nl.

Vanuit hobby zijn de werkzaamheden voor Gerard's Remake ontstaan, het begon eind 2013 met het maken van een houten kerstboom en is nu uitgegroeit tot groothandel en specialist voor maatwerkproducten.

De ontwikkeling van producten is de grootste uitdaging waar wij voor staan. Gebruikte spullen en hout is er genoeg zou je zeggen, maar onze producten willen wij wel een bepaalde uitstraling meegeven, dit doen wij o.a. door een goede selectie van de materialen, het toepassen van een eigen brandmerk en eigen ontwerpen.

Voor het maken van de producten hebben wij samenwerkingsverbanden met voornamelijk bedrijven en instellingen met een maatschappelijk doel die voor ons de producten aan de hand van onze eisen maken. Zo werken wij o.a. samen met zorg/dagbestedings instellingen in de regio.

Missie/Visie
Gerard's Remake is de specialist op het gebied hergebruik van materialen voor interieur doeleinden. Wij willen een bron van kennis en inspiratie zijn voor consumenten en bedrijven  die op een duurzame manier en maatschappelijk verantwoord hun huis of bedrijf willen inrichten met meubels, decoraties en lampen maar ook sfeer en beleving belangrijk vinden. Onze missie is het creëren van maximale klant-tevredenheid door het bieden van één loket voor informatie, kennis, advies en het kopen van producten.

Hoe maken wij dit waar?
Door met kwalitatief goede materialen te werken, open te staan voor ideeen van klanten en vooral altijd duurzame materialen te gebruiken en de producten onder maatschappelijke verantwoorde wijze te (laten) produceren.

Daarom kunnen wij met recht zeggen:  " Onze producten zijn met zorg gemaakt". 

Onze gegevens:

Gerard's Remake is onderdeel van WoningVisie.
Sterremos 6
3904 JW Veenendaal
Telefoon: 0318-640368
mobiel: 06-13193357
Mail: info@gerardsremake.nl

Kvk: 30185369
BTW-nr.:NL088959491B01
Bank: 927567911
IBAN: NL80SNSB0927567911
BIC:SNSBNL2A

 Verkooplocatie:
DOK 2 Veenendaal, open ma/za (Woonboulevard, Groeneveldselaan 55)

 


 | Meer

Betaalbaar SHOPPEN

De laatste woontrends tref je aan  je op www.gerardsremake.nl  en bij Dok2 in Veenendaal waar wij een shop-in-shop hebben. Deze trendy woonwinkel met meer dan 6000 m2 oppervlak is verbouwd en vergroot. Daardoor tref je er nog meer merken aan. En kan je er ook nog eens lekker koffie drinken in het DokCafe.

Onze showroom tref je net voor de trap naar de 1e etage.

.

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Verkooplokaties

Fysieke winkels (* beperkt, eigen label):
DOK 2 VEENENDAAL ,
Groeneveldselaan 55                    
La Vida RHENEN
F.v.d. Paltshof 40

Webwinkels (beperkt assortiment):
DOK 2 
(Woonwebwinkel)         
Fornitalia Pizzaovens
(Pizzaovens and more)
HOME by JIP 
(Hippe woonwebwinkel)
 
 

Contact

Sterremos 6

3904 JW Veenendaal
0318-640368
06-13193357
info@gerardsremake.nl

 

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webshop

Deze website gebruikt cookies, we slaan geen persoonlijke gegevens op.