Kapstokspecialist

Gerard’s Remake is dé kapstokspecialist op het gebied van de industriële woonstijl. Naast ons ruime assortiment aan industriële woonproducten en decoraties, hebben wij ook kapstokken in deze woonstijl. Buiten de kapstokken die we standaard aanbieden, is het bij ons ook mogelijk om een kapstok geheel naar eigen wens te laten maken.

Benieuwd naar de gehele collectie?Wij zijn dé kapstokspecialist

Met ons diverse assortiment aan handgemaakte kapstokken en andere interieurproducten zijn wij dé industriële interieurspecialist. Wij maken onze kapstokken met zorg van recyclede materialen, zoals sloophout of oud steigerhout. Naast een hoge kwaliteit zijn de producten zo ook duurzaam. Daarnaast is het mogelijk om een kapstok op maat te laten maken. Met plezier produceren wij een kapstok geheel naar eigen wens voor je. Zo staat deze perfect bij de andere industriële interieurproducten in jouw woning.

Ontdek ons assortiment aan handgemaakte kapstokken

Als kapstokspecialist bieden wij een ruim assortiment handgemaakte kapstokken aan. Zo heb jij keuze uit een:

Voor het ophangen van de industriële of steigerbuis kapstok, koop je bij ons een volledig montagesetje. Deze is verkrijgbaar in het zwart of grijs.

Bestel jouw originele kapstok geheel naar eigen wens

Welke kapstok maakt jouw gang in industriële stijl straks af? De diverse handgemaakte kapstokken zijn eenvoudig te bestellen in onze webshop. Heb je zelf een idee voor een kapstok? Neem dan contact met ons op en ontvang binnen 24 uur een offerte voor jouw originele kapstok op maat.


Betaalbaar SHOPPEN

De laatste woontrends tref je aan op www.gerardsremake.nl  en in onze shop-in-shop bij  LOODS 5 in AMERSFOORT en ZAANDAM. In deze trendy woonwinkels met ieder  meer dan 15000 m2 oppervlak tref je altijd wel iets leuks aan.


.

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Fysieke Verkooplokaties:

LOODS 5 AMERSFOORT 
(in de winkel pad E)
    
LOODS 5 ZAANDAM 
(in de winkel pad F)
     

 

Contact

Henrick Lamkade 46
3907 KM Veenendaal
06-13193357
info@gerardsremake.nl
geen fysieke winkel op dit adres

 

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop webshop

Deze website gebruikt cookies, we slaan geen persoonlijke gegevens op.