Hieronder  treft u belangrijke informatie aan.

MAATWERK


Vrijblijvend ontwerp en maken:
Wij kunnen producten aan de hand van je wensen maken, maar doen dit bij veel producten ook vrijblijvend, wij maken je product en vindt je het nadat het gemaakt is toch niet leuk dan hoeft je het ook niet te kopen.( dit doen wij alleen bij bepaalde producten) en zullen wij je vooraf melden.

Tekeningen en foto's:
Om een zo goed mogelijk ontwerp te maken wat aan je wensen voldoet is het handig als je foto's of tekeningen naar ons mailt, hierdoor krijgen wij een goed beeld van jou "denkrichting" en zal het te maken product goed bij jouw wensen aansluiten.

Duidelijke afspraken:
Voordat je opdracht geeft krijg je eerst nog een principetekening met de gemaakte afspraken en voordat je het ophaalt( of voordat wij het opsturen) mailen wij een foto, zodat je precies weet wat je koopt.

Andere wensen?
Kijk eerst eens bij onze ander producten, maar heb je andere wensen of ideeën of wil je  andere maten, vaak kunnen wij je gewenste product maken. Stuur een MAIL en  je krijgt direct een voorstel/prijsopgave.

LANDELIJKE UITSTRALING:
De producten zijn gemaakt van oud hout, veelal gebruikt voor vloeren of daken(of steigerplank). Dit materiaal krimpt vaak nog en trekt soms iets krom, waardoor er kieren en naadjes tussen de planken kunnen ontstaan. Tevens bevat dit hout vaak ongeregeldheden zoals deuken en kleine beschadigingen. Ook de kleurstelling van het materiaal kan verschillen, maar proberen wij in ieder geval per product zoveel mogelijk gelijk te houden, maar afwijkingen blijven mogelijk. Dit alles is normaal voor onze producten, nog sterker wij vinden dat dit zelfs noodzakelijk is voor de stijl die wij hanteren. Een nieuw product uit oud hout behoudt zo zijn oude landelijke uitstraling.

KLEUR en BEHANDELING:
Wij gebruiken voor de meeste pruducten oud gebruikt steigerhout in onbehandelde uitvoering, dit heeft een mooie uitstraling. Het hout schuren wij en zorgen dat de randen netjes zijn afgerond  zodat er een mooie oude look ontstaat.

Wit:
Als wij WIT noemen is dit wit gemaakt met matte verf. Op verzoek schuren wij dit weer licht open om een mooie oude doorleefde look te krijgen. Voor sommige producten gebruiken wij latex kalkverf, maar dan staat dit apart genoemd.

Lak:
Ook is het mogelijk  de producten te ( transparant)lakken, wij gebruiken een matte tot halfmatte lak op waterbasis. Hierdoor is het ook geschikt om b.v. bij broodplanken tapas of andere hapjes te presenteren, of dat de producten beter bestand zijn tegen vocht b.v. als je het product in een vochtige ruimte gebruikt. Staan producten buiten dan is lak geen optie. Gebruik dan beits in transparant of dekkende uitvoering.

Beits:
Deze mogelijkheid hebben wij  niet overal standaard opgenomen in deze webwinkel, uiteraard is dit wel mogelijk, maar doen wij dit op offertebasis.

BRANDSTEMPEL
Normaal zijn onze producten voorzien van een brandstempel maar omdat onze producten ook door andere wederverkopers worden aangeboden is het brandstempel NIET meer standaard. Ons brandstempel is ca. 5cm breed en 2,5 cm hoog. Wilt u eventueel een brandmerk , geeft u dit dan even bij uw bestelling aan.( dit kan via het OPMERKINGEN veld wat je te zien krijgt tijdens de bestelling of stuur even een mailtje)

MAATVOERING, LOOK & FEEL & GEBRUIK:
Oude steigerplanken hebben over het algemeen een bruin/grijze look, maar kan per plank nogal verschillen zie ook de info bij KLEUR. Per product proberen wij de planken met dezelfde kleurstelling zo goed mogelijk bij elkaar te zoeken, maar verschil in kleur in onvermijdbaar.Evenals lichte scheurvorming en deuken en andere beschadigingen. De planken zijn gemiddeld 3cm dik en ca. 20cm breed( dus 19 cm kan ook).

Ook gebruiken wij oude vloer of dakdelen, deze zijn over het algemeen donkerder van kleur en hebben ook vaak aan één zijde oude verfresten.

MAATVOERING: bij de producten tref je maten aan, dit zijn nominale maten, bij kapstokken vaak de maat van het frame en bij krukjes vaak de maat van het blad.
Maar deze maten zijn NIET de exacte maten. Moet een product b.v. een kapstok in een nis komen vraag ons dan even naar de werkelijke maatvoering.

Speciale aandachtspunten bij:
  • Broodplanken- zijn niet geschikt om op te snijden maar zijn bedoeld als decoratie. Ga je ze als presenteerplateau gebruiken dan adviseren wij om ze te behandelen met lak.
  • Trapjes- worden vaak in vochtige ruimten of in slaapkamers toegepast, wij adviseren  om zodra u b.v. kleren of handdoeken over de treden hangt om een geverft of gelakt exemplaar te gebruiken( materiaal kan  door vocht ook iets kleur gaan afgeven). De trapjes zijn gemaakt als decoratie, dus zijn NIET geschikt om als gebruiksvoorwerk te dienen.
  • Wijnrek- hebben een speciale uitvoering en zijn stabiel als het rek goed gevuld is met flessen. Omdat het hout ook iets kan kromtrekken, blijft u zelf verantwoordelijk voor de stabiliteit van het rek.
  • Algemeen- al onze producten zijn bedoeld ter decoratie voor binnengebruik en zijn niet bedoeld om als gebruiksvoorwerp dienst te doen, sommige producten zijn door hun uitvoering uiteraard wel daarvoor geschikt zoals b.v. een lamp.Als je producten in de buitenlucht wil gaan gebruiken geef dit dan bij je bestelling even aan dan kunnen wij aangeven of dit kan en of dat wij aanpassingen doen waardoor dit wel kan.

Andere wensen?
Kijk eerst eens bij onze ander producten, maar heeft u andere wensen of ideeën of wilt u andere maten, vaak kunnen wij uw gewenste product maken. Stuur een MAIL en u krijgt direct een voorstel/prijsopgave.

 

Betaalbaar SHOPPEN

De laatste woontrends tref je aan op www.gerardsremake.nl  en in onze shop-in-shop bij  LOODS 5 in AMERSFOORT en ZAANDAM. In deze trendy woonwinkels met ieder  meer dan 15000 m2 oppervlak tref je altijd wel iets leuks aan.


.

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Fysieke Verkooplokaties:

LOODS 5 AMERSFOORT 
(in de winkel pad E)
    
LOODS 5 ZAANDAM 
(in de winkel pad F)
     

 

Contact

Henrick Lamkade 46
3907 KM Veenendaal
06-13193357
info@gerardsremake.nl
geen fysieke winkel op dit adres

 

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop webshop

Deze website gebruikt cookies, we slaan geen persoonlijke gegevens op.