MKB & GROOTHANDEL

MKB BEDRIJVEN
Heeft u een bedrijf en wilt u producten bij ons afnemen dan kunt u met ons duidelijke afspraken maken over o.a. de uitvoering van producten maar ook over de  prijs.  Er zijn veel mogelijkheden, wij kunnen b.v. specifiek voor u een product ontwerpen, heeft u b.v. een wijn- of kaashandel dan zijn b.v. kaas/broodplanken met uw eigen logo er op gedrukt of een brandmerk erg leuk.
Maar ook als u b.v. uw lunchruimte/bedrijfskantine wilt upgraden dan zijn leuke steigerhouten meubels die speciaal voor u zijn ontworpen erg leuk. Kijk voor voorbeelden van bedrijfsmatige projecten bij
referenties.

Heeft u interesse, neem dan even met ons contact op 06-13193357 of info@gerardsremake.nl

WEDERVERKOPERS
Bent u wederverkoper en heeft u b.v. een winkel of andere verkoopruimte dan willen wij graag met u in contact komen, wij kunnen voor u speciale groothandelstarieven hanteren.
Wij zijn op zoek naar leuke, liefst hippe en vernieuwende winkels.
Ook als u b.v. een kledingzaak, kaashandel, restaurant of misschien wel een museum hebt, kunt u prima naast uw eigen producten onze producten verkopen. Uiteraard gebruikt u onze producten dan ook voor de aankleding van uw zaak.

De klant wil steeds meer een "beleving" ervaren en 'sfeer" proeven en koopt dan al snel producten waar u in uw winkel de sfeer en beleving op een hoger niveau mee hebt gebracht. Zo kan een restaurant mooie broodplanken gebruiken om de lunch op te serveren en deze ook verkopen in b.v. een eigen standje of bij de bar.
Maar ook een kledingwinkel kan leuke trapjes of tijdschriftenrekken plaatsen  b.v. om broeken op te etaleren of met tijdschriften bij de koffiecorner. Bij de kassa kan men deze en andere leuke branchevreemde producten dan kopen.

Interesse? bel of mail 06-13193357 of info@gerardsremake.nl

Betaalbaar SHOPPEN

De laatste woontrends tref je aan op www.gerardsremake.nl  en in onze shop-in-shop bij  LOODS 5 in AMERSFOORT en ZAANDAM. In deze trendy woonwinkels met ieder  meer dan 15000 m2 oppervlak tref je altijd wel iets leuks aan.


.

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Fysieke Verkooplokaties:

LOODS 5 AMERSFOORT 
(in de winkel pad E)
    
LOODS 5 ZAANDAM 
(in de winkel pad F)
     

 

Contact

Henrick Lamkade 46
3907 KM Veenendaal
06-13193357
info@gerardsremake.nl
geen fysieke winkel op dit adres

 

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop webshop

Deze website gebruikt cookies, we slaan geen persoonlijke gegevens op.