Een industrieel schoenenrek is niet alleen een praktisch woonitem voor in huis, maar past ook nog eens perfect in een stoer interieur. Gerard’s Remake is gespecialiseerd in industriële interieurproducten, zoals meubels en decoraties. Een onderdeel van ons assortiment zijn kapstokken, bankjes, kisten, lampen en uiteraard schoenenrekken.

Benieuwd naar de gehele collectie?

Bezig met laden...

Wij maken een industrieel schoenenrek geheel naar jouw wens

Naast ons vaste assortiment aan steigerhouten schoenenrekken bieden wij maatwerk schoenenrekken aan. Jouw wensen en ideeën over een ideaal industrieel schoenenrek geef je aan ons door en wij maken graag een handgemaakt schoenenrek op maat voor je. Als specialist in industriële interieurproducten vinden we het namelijk belangrijk dat iedereen meubels passend bij zijn of haar huis en woonsituatie heeft. Match bijvoorbeeld je schoenenrek met een kapstok voor een entree geheel in industriële woonstijl.

Waarom is de industriële stijl zo populair?

Een stoer houten schoenenrek past perfect in de industriële woonstijl, maar waarom is deze stijl eigenlijk zo populair?

  • De industriële stijl is stoer en past daarom goed bij nieuwbouwwoningen
  • De industriële stijl heeft karakter, meubels uit deze stijl zijn eyecatchers
  • De industriële stijl is vaak duurzaam doordat meubels van oude producten gemaakt worden

Kortom, genoeg redenen om een industrieel schoenenrek of andere industriële meubels aan te schaffen. Zo ligt ons specialisme onder andere bij kapstokken en bieden wij diverse industriële kapstokken aan.

Bestel je industriële schoenenrek eenvoudig in onze webshop

Wil je een stoer industrieel schoenenrek kopen? Via onze webshop bestel je eenvoudig een schoenenrek naar keuze. Daarnaast shop je onze industriële meubels en interieurproducten in onze shop-in-shop winkels bij Loods 5 in Duiven, Amersfoort en Zaandam. Voor een industrieel schoenenrek op maat neem je contact met ons op om je wensen en ideeën door te geven.


Betaalbaar SHOPPEN

De laatste woontrends tref je aan op www.gerardsremake.nl  en in onze shop-in-shop bij  LOODS 5 in DUIVEN, AMERSFOORT en ZAANDAM. In deze trendy woonwinkels met ieder ca.19000 m2 oppervlak tref je altijd wel iets leuks aan.


.

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Fysieke Verkooplokaties:

LOODS 5 AMERSFOORT 
(in de winkel pad E)
 
LOODS 5 DUIVEN
(net voor kassa einde route)
     
LOODS 5 ZAANDAM 
(in de winkel pad F)
     

 

Contact

Sterremos 6
3904 JW
Veenendaal
06-13193357
info@gerardsremake.nl
geen fysieke winkel op dit adres

 

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop webshop