Een sfeervol industrieel interieur, begint bij een industriële kapstok in de gang. Gerard’s Remake heeft een ruim assortiment aan industriële woonproducten en is specialist in kapstokken op maat. Bij ons koop je een kapstok uit het brede aanbod of laat je er een geheel naar eigen wens maken. Waar je ook voor kiest, de kapstok is gegarandeerd een eyecatcher in jouw gang.

Benieuwd naar de gehele collectie?

Bezig met laden...

Koop je industriële kapstok op maat

Als specialist in industriële interieurproducten, begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk het is dat jouw kapstok naar wens is en precies in de gang past. Bij ons koop je daarom een maatwerk kapstok. Wij produceren de handgemaakte kapstok volledig naar jouw wensen. Kies bijvoorbeeld een:

Of kom zelf met ideeën voor een originele kapstok!

Ga voor een volledig industrieel ingerichte gang

De gang is de entree van jouw woning en daarom een belangrijke ruimte in huis. Omdat dit het eerste is wat je ziet bij binnenkomst, is de gang erg bepalend voor de sfeer in huis. Wij zijn daarom niet alleen kapstokspecialist, maar verkopen meer woonproducten. Zo koop je naast een industriële kapstok op maat ook een industrieel schoenenrek. Stijl de gang vervolgens af met andere industriële meubels, zoals decoratieve bankjes, kisten, lampen en decoratieve trapjes.

Bestel eenvoudig jouw kapstok naar wens

Voor welke industriële kapstok op maat als eyecatcher in de gang kies jij? Kapstokken uit ons assortiment bestel je eenvoudig in de webshop of koop je bij onze shop-in-shop winkels bij Loods 5 in Duiven, Amersfoort of Zaandam. Voor een industriële kapstok op maat neem je contact met ons op en ontvang binnen 24 uur een offerte.


Betaalbaar SHOPPEN

De laatste woontrends tref je aan op www.gerardsremake.nl  en in onze shop-in-shop bij  LOODS 5 in AMERSFOORT en ZAANDAM. In deze trendy woonwinkels met ieder  meer dan 15000 m2 oppervlak tref je altijd wel iets leuks aan.


.

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Fysieke Verkooplokaties:

LOODS 5 AMERSFOORT 
(in de winkel pad E)
    
LOODS 5 ZAANDAM 
(in de winkel pad F)
     

 

Contact

Henrick Lamkade 46
3907 KM Veenendaal
06-13193357
info@gerardsremake.nl
geen fysieke winkel op dit adres

 

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop webshop

Deze website gebruikt cookies, we slaan geen persoonlijke gegevens op.