Een stoere kapstok met steigerbuis past perfect in een hal van industriële woonstijl. Gerard’s Remake maakt ze op maat volledig naar jouw wensen. Onze handgemaakte interieurproducten worden maatschappelijk verantwoord geproduceerd door het gebruik van materialen als oud sloophout, steigerhoutenplanken en andere oude industriële materialen.

Benieuwd naar de gehele collectie?

Bezig met laden...

Ga voor een kapstok met steigerbuis op maat

Ons ruime assortiment aan industriële interieurproducten bevat verschillende soorten industriële kapstokken. Een steigerbuis mag in dit aanbod natuurlijk niet ontbreken, want als er één ding past in de industriële woonstijl dan zijn het de stalen buizen wel. Als kapstokspecialist produceren wij kapstokken op maat. Zo is jouw kapstok met steigerbuis geheel naar wens en de perfecte eyecatcher bij binnenkomst in de hal.

In welke woonproducten is een industriële buis nog meer hip?

Niet alleen in kapstokken, maar ook bij andere woonproducten is de steigerbuis een trend. Wij als industriële interieurspecialist bieden ook andere producten met een hippe industriële buis aan, zoals:

  • Bakkerskasten
  • Bijzettafels
  • Industriële rekken
  • Salontafels
  • Schoenenkastjes
  • Tijdschriftenhouders

Naast steigerbuizen mag ook steigerhout niet ontbreken in een industrieel assortiment. Veel van onze producten zijn daarom ook gemaakt van steigerhout, ga bijvoorbeeld voor een steigerhouten kapstok. Ook dit is mogelijk om als maatwerk te bestellen.

Bestel jouw kapstok met steigerbuis op maat

Ons assortiment aan kapstokken bekijk je gemakkelijk via onze webshop of in een van onze shop-in-shop winkels bij Loods 5 in Duiven, Amersfoort of Zaandam. Voor het bestellen van een kapstok met steigerbuis op maat neem je contact met ons op. Wij streven ernaar om je binnen 24 uur een offerte op te sturen.


Betaalbaar SHOPPEN

De laatste woontrends tref je aan op www.gerardsremake.nl  en in onze shop-in-shop bij  LOODS 5 in AMERSFOORT en ZAANDAM. In deze trendy woonwinkels met ieder  meer dan 15000 m2 oppervlak tref je altijd wel iets leuks aan.


.

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Fysieke Verkooplokaties:

LOODS 5 AMERSFOORT 
(in de winkel pad E)
    
LOODS 5 ZAANDAM 
(in de winkel pad F)
     

 

Contact

Henrick Lamkade 46
3907 KM Veenendaal
06-13193357
info@gerardsremake.nl
geen fysieke winkel op dit adres

 

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop webshop

Deze website gebruikt cookies, we slaan geen persoonlijke gegevens op.