Wil jij een kapstok op maat laten maken? Gerard’s Remake is de specialist in kapstokken en andere industriële interieurproducten. Onze kapstokken worden gemaakt van kwalitatief goede en duurzame materialen. Dit doen wij door onder andere gebruik te maken van sloophout en oude steigerhoutenplanken. Zo zijn wij er voor iedereen die zijn of haar huis duurzaam, maar met sfeer en beleving in wil richten.

Benieuwd naar de gehele collectie?

Bezig met laden...

Bij ons kun je een kapstok op maat laten maken

Naast de producten in ons vaste assortiment maken wij als industriële interieurspecialist maatwerk producten aan de hand van jouw wensen. Wil je bijvoorbeeld een kapstok op maat laten maken? Geef dan je wensen en ideeën aan ons door! Voordat wij aan de slag gaan met het produceren van jouw handgemaakte industriële kapstok, sturen wij je eerst een principetekening door. Zo weet je precies wat je koopt en of het ontwerp aan je wensen voldoet.

Wat zijn de voordelen van een maatwerk kapstok?

Een maatwerk kapstok heeft veel voordelen. Wij zetten deze als kapstokspecialist voor je op een rij:

  • Een maatwerk kapstok is in jouw eigen smaak en stijl
  • De kapstok past qua afmetingen precies in jouw gang
  • De stijl van de kapstok wordt afgestemd op de rest van jouw interieur
  • Bij een maatwerk kapstok kies je het aantal haakjes naar wens

Weet jij al wat voor kapstok op maat je wil laten maken? Kies bijvoorbeeld voor een stoere kapstok met steigerbuis. Of ga voor een kapstok met onbewerkt steigerhout, als je een liefhebber van de houtlook bent.

Bestel jouw kapstok naar wens

Bestel eenvoudig een industriële kapstok uit ons vaste assortiment via onze webshop of bezoek een van onze shop-in-shop winkels bij Loods 5 in Duiven, Amersfoort of Zaandam. Wil je een originele kapstok op maat laten maken? Neem dan contact met ons op. Al binnen 24 uur ontvang je een offerte voor jouw bestelling.


Betaalbaar SHOPPEN

De laatste woontrends tref je aan op www.gerardsremake.nl  en in onze shop-in-shop bij  LOODS 5 in AMERSFOORT en ZAANDAM. In deze trendy woonwinkels met ieder  meer dan 15000 m2 oppervlak tref je altijd wel iets leuks aan.


.

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Fysieke Verkooplokaties:

LOODS 5 AMERSFOORT 
(in de winkel pad E)
    
LOODS 5 ZAANDAM 
(in de winkel pad F)
     

 

Contact

Henrick Lamkade 46
3907 KM Veenendaal
06-13193357
info@gerardsremake.nl
geen fysieke winkel op dit adres

 

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop webshop

Deze website gebruikt cookies, we slaan geen persoonlijke gegevens op.