Voor een stalen kapstok op maat kun je nergens beter terecht dan bij Gerard’s Remake. Wij zijn dé specialist in stoere interieurproducten en kapstokken. Ons assortiment bestaat uit diverse woonproducten, zoals meubels, accessoires en decoraties. Stalen kapstokken mogen in ons aanbod natuurlijk niet ontbreken. Naast ons vaste assortiment, maken wij ze graag op maat voor je.

Benieuwd naar de gehele collectie?

Bezig met laden...

Wij maken een stalen kapstok speciaal voor jou op maat

Met ons specialisme in kapstokken, kan het niet anders dan dat wij handgemaakte kapstokken op maat maken. Al onze interieurproducten passen in de industriële woonstijl en zo ook onze kapstokken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stalen kapstok op maat? De stoere stalen steigerbuis geeft karakter aan deze kapstok. Voor een maatwerk kapstok geef je je wensen en ideeën aan ons door. Als interieurspecialist van de industriële woonstijl maken wij alles naar jouw wens.

Welke soorten kapstokken verkopen wij nog meer?

Naast de stalen kapstok, bieden wij meer industriële kapstokken op maat aan. De kapstokken worden niet alleen als maatwerk geproduceerd, maar zijn ook in verschillende uitvoeringen vast in ons assortiment te vinden. Wij bieden:

Welke unieke kapstok maakt jouw industriële interieur straks af?

Bestel jouw stalen kapstok op maat

De stalen en andere industriële kapstokken bestel je eenvoudig via onze webshop. Of loop binnen in een van onze shop-in-shop winkels bij Loods 5 in Duiven, Amersfoort en Zaandam. Om jouw favoriete kapstok op maat te bestellen, neem je contact met ons op. Samen spreken we jouw wensen en ideeën door, waarna wij met een passend voorstel komen.


Betaalbaar SHOPPEN

De laatste woontrends tref je aan op www.gerardsremake.nl  en in onze shop-in-shop bij  LOODS 5 in DUIVEN, AMERSFOORT en ZAANDAM. In deze trendy woonwinkels met ieder ca.19000 m2 oppervlak tref je altijd wel iets leuks aan.


.

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Fysieke Verkooplokaties:

LOODS 5 AMERSFOORT 
(in de winkel pad E)
 
LOODS 5 DUIVEN
(net voor kassa einde route)
     
LOODS 5 ZAANDAM 
(in de winkel pad F)
     

 

Contact

Sterremos 6
3904 JW
Veenendaal
06-13193357
info@gerardsremake.nl
geen fysieke winkel op dit adres

 

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop webshop